TAPAHTUMIA JA TOIMINTAA VUONNA 2017

Sauvakävelyt 2017

Kauden sauvakävelyt alkaa syyskuussa 4.9. klo 18.00 Rantakylän hiekkakentältä viihdekylpylän läheltä, jatkuu maanantaisin samaan aikaan ja paikasta.

2017 polkujuoksu

Polkujuoksut 23.8. Ravirata, pimeä, merkitty klo ???

Kyykkäharjoitukset

Kyykkäharjoitukset pidetään tiistaisin klo 18 .00 alkaen 16.5.2017 Rantakylän hiekkakentällä. Tule mukaan pelaamaan. tutustumaan, oppimaan!

Aluekyykka_Suonenjoellapdf.pdf

Latualueen perinteinen kyykkäturnaus pidetään su 10.9. klo 11 alkaen Suonenjoella.

Luontoretki Hossaan ilm.päättyy 15.6.

Hossan_luonnonpaivat_lah._29.4.pdf_(2).pdf

Latupirtti suljettu tältä hiihtokaudelta

Latupirtin palvelut päättyneet hiihtokauden 2017 osalta, KIITOS kaikille talkoolaisille ja pirtillä käyneille.

Kaihunlahden luistelurata

Kaihunlahden luistelurata oli taas latulaisten kunnostamana hyvässä luistelukunnossa. Rata oli hyvin suosittu ja keräsi kävijöitä ihan omatoimiseen luisteluun ja tapahtumiin laajaltikin. Toiminta-aikaa oli nyt runsaasti verrattuna edelliseen talveen.. Kahviosta vastasi yksityinen yrittäjä. Kodalla oli lainattavissa retkiluistimia. Myös pari potkukelkkaa oli käytössä. Kiitos kaikille mukana olleille liikkujille ja erikoisesti radan kunnosta vastanneille latulaisille, muusta huollosta vastanneille työpajojen joukoille ja liikuntatoimelle sekä liikkuvan Mikkelin toimijoille. Kaihu löydettiin liikuntapaikaksi. Kaihulla tehtiin arvokasta ja pyyteetöntä työtä liikkumisen hyväksi. Kävijöitä arvioidaan olleen karkesti ottaen ainakin 5000 henkeä.

Yhteystiedot ajantasalle!!!

Latulainen, nykyinen ja tuleva! Tiedottaminen on ikuisuusongelma. Sähköposti ja puhelin ovat kumpikin yksi keino välittää tietoa, mutta kumpikaan ei toimi, jos omat tiedot eivät ole ajan tasalla. Tämä paljastui äskettäin marraskuun alussa lähettäessäni testimielessä sähköpostia Suomen Ladun rekisteristä saamillani tiedoilla. Suurella osalla sähköposti puuttui kokonaan tai osoite oli väärä, samoin oli puhelinnumeroiden kanssa. Jos et saanut marraskuun alussa Mikkelin Ladun lähettämää testipostia (allekirj. Roni ja Seppo), niin tiedoissasi on puutteita. Korjaus tapahtuu kahdella tavalla ja mieluusti ennen tammikuun ruuhkia. Työ joudutaan tekemään vielä käsin, joten se ottaa aikaa ja vaivaa.

1) lähetä korjatut yhteystietosi Suomen Latuun osoite: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai 2) voit lähettää ne myös osoitteeseen: mikkelinlatu@gmail.com , jolloin ne korjataan omassa yhdistyksessä, satojahan niitä kuitenkin on. Lähetyksessä riittää, kun toimivasta osoitteestasi lähetät viestin niin, että oikea nimesi näkyy ja se puhelinnumero. Kokeillaan mitä saadaan aikaan. Laita aiheeksi: Tietojen päivitys. Osoitteita sitten testaillaan. Seuraile kuitenkin nettisivua ja fb-sivuja, muitakin kanavia! voit saada sitten myös palautepostia.

Mikkelin Ladun syyskokouksen 27.10.2016 henkilövalinnat

Mikkelin Ladun syyskokouksessa 27.10.2016 henkilövalinnat: Puheenjohtajaksi valittiin vuosille 2017-2018 Seppo Tiihonen. Hallituksen jäsenet vuosille 2017-2018, Tuula Koivusalo, Esko Piispa, Pirkko Valtonen, Pirkko Suutari. Hallituksessa jatkavat vuonna 2017 Esa Ollila, Eeva Huhtinen, Anneli Aarniosalo, Leena Kurri. Varajäsenet vuodelle 2017 Markku Pulkkinen, Jouni Kemppi, Unto Kovanen, Roni Koskelin.

Gps -laitteita vuokrattavana

Mikkelin Ladulla on vuokrattavana viisi gps -laitetta maastokartalla varustettuna esimerkiksi geokätköilyyn tai retkeilyyn.
Hinnat:
5€/vuorokausi
10€/viikonloppu
30€/viikko

Kysy lisää: 0400 951 653

Seuraa Mikkelin Latua Facebookissa!

Untitled Klikkaa
tästä seurataksesi Mikkelin Latua Facebookissa.

Mikkelin Ladun 60-vuotishistoriikkia on saatavana Savilahden Kirjapainosta Rantakylästä

"Kuusi vuosikymmentä latuaatetta - Mikkelin Latu 1952-2012" Historiikin on kirjoittanut Seija Lipsanen. Kirja on A4 -kokoinen ja 90-sivuinen kattava kuvaus Mikkelin kaupungin ja Mikkelin Ladun liikuntahistoriaa runsaine kuvineen. Kirjan hinta on 30 euroa. Kirjoja voi noutaa Savilahden Kirjapainosta / Jouni Kemppi

Tapahtumat


Suomen Latu ry | Radiokatu 20, 00240 Helsinki | Avoinna: ma-pe 9:00-15:00 | Vaihde: 044 722 6300 Jäsenasiat: 044 722 6301