Hiihtämään!

Latupohjia on kunnostettu ahkerasti. Siitä kiitos kaupungin liikuntatoimelle! Latupirtti pidetään auki tammikuun ajan viikonloppuisin ja siitä eteenpäin joka päivä klo 10 - 15. Keväämmällä palvellaan liikkujia klo 16 asti. Latutilannetta voi käydä tarkistamassa osoitteesta: latukartta.mikkeli.fi. Aluksi kannattaa "ajella" varovasti, ettei tapahdu vahinkoja. Jäälle on asennettu napakelkka ja lähiaikoina on tarkoitus ajaa myös retkiluisteluun sopiva luistelurata.

TAPAHTUMIA JA TOIMINTAA VUONNA 2014

SYYSKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ Mikkelin Ladun syyskokous pidettiin 29.10.2014. Kokouksessa päätettiin v. 2015 toiminnasta, jota jatketaan YHDESSÄ-teemalla, ja henkilövalinnoista. Talven 2015 tapahtumat, mikäli kelit sallivat, ovat tuttuja: Susiniemi-hiihto, soihtuhiihto, perheliikuntapäivä, kuutamohiihdot ja lumikenkäretket. Ja lopuksi Lappiin: Ylläksen hiihtoviikko on 11.4. alkaen. Latupirtin kahvio on auki viikonloppuisin tammikuussa ja sen jälkeen päivittäin hiihtokauden loppuun. JOHTOKUNNAN puheenjohtajana jatkaa Seppo Tiihonen, ja erovuoroiset jäsenet valittiin kaikki uudelleen: Riitta Kämppi, Esko Piispa, Roni Koskelin ja Tuula Koivusalo. Entisinä jatkavat Hilkka Tikkanen, Matti Uimi, Esa Ollila ja Eeva Huhtinen. Varajäseniksi valittiin samoin entiset: Markku Pulkkkinen, Anneli Aarniosalo, Jouni Kemppi ja Eero Hotokka.

HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLE Mikkelin Latu tekee hiihtoretken Ylläksen Äkäslompoloon viikolla 16 / 2015 (11.4. - 18.4,). Matka tehdään bussilla. Majoitus on Äkäshotellissa, matkan varausaika lähestyy loppuaan ja varauspaikkojen määrä on vahvistettava lähiaikoina. Ylimääräiset huoneet luovutetaan silloin pois. Nyt on vielä vapaita paikkoja.Varaa nopeasti tai et mahdu mukaan! Tiedustelut ja iloittautumiset Eeva Huhtiselle p. 0500187570 tai sp eeva.huhtinen@hotmail.com

Outamajalla vielä vapaita viikkoja

Mikkelin Ladun Outamajan vuoroista talvella 2015 ovat vielä vapaina ja vuokrattavissa viikot 7 ja 19. Outamaja on nykyaikainen majoitustila 4 - 6 hengelle. Huoneistossa on 2 mh, keittiö/ olohuone, sauna, kuivaukaappi ja ladulle pääsee rappusilta. Paikka on tunturikeskus Kiilopään välittömässä läheisyydessä. Tarkemmat tiedot saa Matti Uimilta, matti.uimi@surffi.fi tai puh. 0405772439.

Haluatko Mikkelin Ladun sähköpostilistalle?

Untitled Mikkelin Latu haluaisi sähköpostiosoitteesi, jotta tiedotteemme tulevista tapahtumista, talkoista jne. tavoittaisi mahdollisimman monet.

Mikäli haluat ilmoitta sähköpostiosoitteesi, klikkaa tästä.

Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mikkelinlatu@gmail.com ja laittamalla otsikoksi Postituslista

Sähköpostiosoitteet jäävät vain Mikkelin Ladun käyttöön eikä niitä julkaista ilman omistajan lupaa.

Mikkelin Ladun jäsentiedote tulee edelleen postitse kaksi kertaa vuodessa.

Gps -laitteita vuokrattavana

Mikkelin Ladulla on vuokrattavana viisi gps -laitetta maastokartalla varustettuna esimerkiksi geokätköilyyn tai retkeilyyn.
Hinnat:
5€/vuorokausi
10€/viikonloppu
30€/viikko

Kysy lisää: mikkelinlatu@gmail.com tai 0400 951 653

Seuraa Mikkelin Latua Facebookissa!

Untitled Klikkaa tästä seurataksesi Mikkelin Latua Facebookissa.

Seppo Tiihonen jatkaa Mikkelin Ladun puheenjohtajana

Mikkelin Ladun syyskokous pidettiin 30.10.2013 Länsi-Savon tiloissa. Kokouksessa päätettiin tulevan vuoden 2014 toiminnasta ja henkilövalinnoista. Vuoden 2014 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin johtokunnan esittämällä tavalla. Tulevan talven tapahtumia ovat mm. Susiniemihiihto ja Soihtuhiihto helmikuussa sekä perheliikuntapäivä maaliskuussa. Lisäksi Kuutamohiihdot ja lumikenkäilyt entiseen tapaan. Huhtikuussa lähdemme hiihtomatkalle Ylläkselle. Latupirtin kahvio pidetään avoinna hiihtokautena joka päivä. Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä valittiin uudelleen Eeva Huhtinen, Matti Uimi ja Hilkka Tikkanen sekä uutena Esa Ollila. Entisina jäseninä jatkavat Riitta Kämppi, Esko Piispa, Tuula Koivusalo ja Roni Koskelin. Johtokunnan varajäseniksi valittiin Anneli Aarniosalo, Jouni Kemppi, Markku Pulkkinen ja Eero Hotokka. Puheenjohtajana jatkaa Seppo Tiihonen.

Mikkelin Ladun lentopallovuorot Tuppuralan koululla maanantaisin ja perjantaisin klo 17-18.30.

Mikkelin Ladun 60-vuotishistoriikkia on saatavana Savilahden Kirjapainosta Rantakylästä

"Kuusi vuosikymmentä latuaatetta - Mikkelin Latu 1952-2012" Historiikin on kirjoittanut Seija Lipsanen. Kirja on A4 -kokoinen ja 90-sivuinen kattava kuvaus Mikkelin kaupungin ja Mikkelin Ladun liikuntahistoriaa runsaine kuvineen. Kirjan hinta on 30 euroa. Kirjoja voi noutaa Savilahden Kirjapainosta / Jouni Kemppi

Tapahtumat

04.02. Kuutamohiihto Latupirtille
08.02. Susiniemi-hiihto/Talvisotahiihto Latupirtille
18.02. Lumikenkäretki
25.02. Soihtuhiihto Kalevankankaan laavulle


Suomen Latu ry | Radiokatu 20, 00240 Helsinki | Avoinna: ma-pe 9:00-15:00 | Vaihde: 044 722 6300 Jäsenasiat: 044 722 6301