TERVETULOA SALON SAMOOJIEN KOTISIVUILLE


Sivut on päivitetty 15.2.2018

VAPAA MIESPAIKKA KESÄN PYÖRÄRETKELLE

Peruutuksen vuoksi yksi paikka vapaana suositulle Viron pyöräretkelle 7.-14.6.2018
Jos olet kiinnostunut, ota yhteys pikaisesti Kalevi Malmiin 050 5116878 tai kalevi.malmi@live.fi

HELMIKUU

Keskiviikon Sauvakävelyt jatkuvat
Tule mukaan iltakävelylle. Lähtö tunnin kävelylenkille Salon torilta klo 18.

MAALISKUU

11.3. Lettukestit
Herkullinen lettutaikina odottaa Taival-Kodassa. Lettujen lisäksi nautitaan kahvia ja mehua. Mahdollisuus paistaa omia makkaroita.Aloitamme lettujen paistamisen n. klo 13.

21.3. Kävely Salon Sydänyhdistyksen kanssa
Saamme kävelyseuraa Salon Sydänydistyksen väestä keskiviikon kävelylle. Lähdemme liikkeelle torilta klo 18.

25.3. Kevätkokous
Kokous pidetään Taival-Tuvalla alk. klo 14 kahvitarjoilulla. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

28.3. Kevään viimeinen sauvakävely
Keskiviikokävelyt päättyvät tältä keväältä. Kävelemme Salon torilta klo 18 Taival-Tuvalle. Perillä kahvia ja sämpylää sekä mahdollisuus saunoa. Matka yhteen suuntaan 6 km. Paluukuljetus tarvitseville.

HUHTIKUU

Tiistai-illat Taival-Tuvalla alkavat jälleen 3.4. lähtien klo 18.
Jos illalle ei ole etukäteen sovittu mitään teemaa, sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival-Kodassa nuotiolla. Illan aikana juomme pullakahvit (hinta 1€). Kodassa voit paistaa omia makkaroita. Kerran kuukaudessa hoidamme pihaa ja kukkapenkkejä. Huom. Tiistaina 19.6. ei ole ohjelmaa Taival-Tuvalla vaan teemme silloin retken Ilolan Arboretumiin.

3.4. Kevätsiivous Taival-Tuvalla
Taas on aika tuulettaa talven pölyt mökistä ja sään salliessa siistiä pihaa! Ikkunanpesijöitä kaivataan tiimiin. Tervetuloa joukolla mukaan! Aloitamme klo 18. Lopuksi juodaan pullakahvit ja nautitaan kevätillasta Taival-Kodassa.

8.4. Kevätretki Purunpäähän Kemiöön
Purunpää on 350 hehtaarin kokoinen kallioinen ja metsäinen niemi. Korkeilta kalliolta on hienot näköalat Saaristomerelle. Lähdemme Salon torilta klo 10 kimppakyydillä. Ota eväät mukaan.

10.4. Kevään lauluilta Taival-Tuvalla
Tule laulamaan yhdessä Taival-Kodan nuotiolle. Samalla nautimme kahvit ja kuuntelemme linnunlaulua kevätillassa. Aloitamme klo 18.

22.4. Retki Lehmirantaan
Samoojat ja Salon Sydänyhdistys tekevät yhteisen retken Lehmirantaan. Perillä ulkoilua ja ruokailu. Seuraa samoojien Facebook-sivua. Tarkempaa tietoa myös sanomalehden tapahtumat-palstalla. Lähtö Salon torilta klo 10.

TOUKOKUU

1.5. Vappu Taival-Tuvalla
Tule viettämään Vapunpäivää Taival-Tuvalla. Simaa ja munkkeja tarjolla sekä mahdollisuus paistaa omia makkaroita Taival-Kodassa. Aloitamme klo 18. Tervetuloa!

6.5. Patikkaretki Lohjalle
On aika taas vierailla naapurikaupungin luontopoluilla upeissa järvimaisemissa. Lähtö Salon torilta kimppakyydillä klo 10. Ota eväät mukaan.

8.5. Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot
On aika hoitaa Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Ota oma kuokka mukaan, jos sellainen löytyy. Paikan päältä löytyy jonkin verran työkaluja. Aloitamme klo 18. Tervetuloa kaikki viherpeukalot! Samoojat tarjoaa talkookahvit.

22.5. Näkövammaisten haastekävely
Salon näkövammaiset ovat jälleen vierainamme. Teemme yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa mukaan vieraidemme seuraksi. Aloitamme klo 18 Taival-Tuvalla.

27.5. Kirkkovenesoutu
Tervetuloa kokeilemaan kirkkovenesoutua! Järjetämme kaksi soutua tänä kesänä. Kokoonnumme Kokkilan lossirannassa klo 11. Retki toteutuu, jos on tarpeeksi lähtijöitä. Ilmoittautuminen Leena Alanissille puh. 050-518 8464

KESÄKUU

12.6. Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot
On aika hoitaa Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Ota oma kuokka mukaan, jos sellainen löytyy. Paikan päältä löytyy jonkin verran työkaluja. Aloitamme klo 18. Tervetuloa kaikki viherpeukalot! Samoojat tarjoaa talkookahvit.

19.6. Retki Ilolan Arboretumiin Kiikalaan
Nyt on paras aika vierailla metsäpuutarhassa, jossa atsaleat ja alppiruusut kukkivat komeimmillaan. Teemme kävelylenkin puutarhassa ja nautimme kesän kauneudesta. Pääsymaksu on vapaaehtoinen. Lähdemme kimppakyydillä torilta klo 15.

26.6. Vihtatalkoot klo 18 alkaen
Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihamaalla. Sidomme vihtoja ja vastoja myytäväksi Hyvänmielentorilla. Opastamme vasta-alkajia. Tervetuloa talkoisiin! Kahvitarjoilu.

HEINÄKUU

Hyvää kesälomaa!

ELOKUU

7.8. Tiistai-illat jatkuu Taival-Tuvalla
Loma on vietetty ja kokoonnumme jälleen Taival-Tuvalle. Aloitamme pihatöillä klo 18.

12.8. Kirkkovenesoutu
Tervetuloa kokeilemaan kirkkovenesoutua! Järjetämme kaksi soutua tänä kesänä. Kokoonnumme Kokkilan lossirannassa klo 11. Retki toteutuu, jos on tarpeeksi lähtijöitä. Ilmoittautuminen Leena Alanissille puh. 050-518 8464

19.8. Salo-Teijo-Srömma ja takaisin
70 km pyöräily lähtee Salon torilta ja kulkee pyöräreittiä Teijon kautta Srömmaan, jossa pidetään ruokatauko. Paluureitti Teijon kautta Saloon. Matkavauhti osallistujien mukaan. Maksu 15 euroa sisältää keiton, juomat ja huoltoauton palvelut.

Ilmoittaudu 13.8. mennessä: kalevi.malmi@live.fi tai 050-5116878. Ilmoita, jos joudut perumaan osallistumisesi. Retki toteutuu, jos on vähintään 10 osallistujaa. Lähtö klo 9 Salon torilta.

KUNTOKORTTI JA PALAUTELOMAKE

Voit ladata Salon Samoojien vuoden 2018 kuntokortin ja palautelomakkeen tästä: KUNTOKORTTI 2018

SAMOOJIEN T- PAIDAT

Samoojien T-paitoja on vielä saatavana 10€ hintaan Taival-Tuvalta. Tule hakemaan omasi. Kokoja on rajoitetusti miesten ja naisten paidoissa. Väreinä punainen ja tumman sininen, samoojien sinivalkoinen logo on hihassa. Parhaiten kaupat onnistuvat kesäaikaan tiistai-iltaisin, kun kokoonnumme Taival-Tuvalle. Hae oma ”joukkuepaitasi”!

TAIVAL-TUPA
TAIVAL-TUPA Salossa on samoojien eri tapahtumien pitopaikka pitkin vuotta.
Ovet ovat auki kesällä tiistaisin kello 18.00 alkaen.
Taival-Tupa on jäsenistön vapaassa käytössä laadittujen omien järjestyssääntöjen
puitteissa. Ulkopuoliset ja jäsenet maksavat yöpymisestä ja saunasta
vahvistetun hinnaston mukaan.

Mökin varustus
Mökissä on keittiö, olohuone ja kamari sekä pieni sauna ja wc.
Mökissä on sähkölämmitys sekä sähköllä toimiva lämminvesivaraaja. Keittiössä on
sähköliesi,mikrouuni, kahvinkeitin ja astioita sekä jääkaappi.
Olohuoneessa on puilla lämmitettävä uuni. Mökin pihalla on nuotiopaikka ja Taival-Kota.

Varauksia ottaa vastaan Kalevi Malmi 050-5116878.

Nyt voit lähettää palautetta tai toiveita Salon Samoojille

Nimesi:

Sähköpostisi:

Viestisi aihe:

Viestisi:

Tapahtumat


Suomen Latu ry | Radiokatu 20, 00240 Helsinki | Avoinna: ma-pe 9:00-15:00 | Vaihde: 044 722 6300 Jäsenasiat: 044 722 6301